Debreceni saláta
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 20 dkg debreceni
- 15 dkg virsli
- 35 dkg burgonya
- 25 dkg zöldborsókonzerv
- 3 evőkanál ecetes tormakrém
- 1 közepes nagyságú vöröshagyma
- 2 dl tartármártás
- só
- bors
Elkészítés
A héjában főtt megtisztított burgonyát, a kolbászt, a virslit vékony karikákra vágjuk. Egy tálba rakva összekeverjük a reszelt hagymával, a tormakrémmel, a leszűrt zöldborsókonzervvel és a tartármártással, ízlés szerint adjunk hozzá sót, borsot. Lehűtve tálaljuk, önálló vacsoraként is adható.
Megjegyzés
A receptet "Genyke" küldte be.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.